Ademhalen

AdemhalenEr zijn mensen die zich druk maken om mijn ademhaling, waaronder onze eigen systeembeheerder.
Nu weet ik niet of ik blij moet zijn of bezorgd.
Blij omdat er tenminste mensen zijn die zich buigen over het vraagstuk of ik überhaupt nog adem, of bezorgd dat er mensen zijn die zo weinig in hun leven te doen hebben dat ze zich druk maken om míjn ademhaling.
Van alle *&$%#@ kwaliteit die de omroep aflevert, is het ècht míjn ademhaling waar je je aan stoort ?
Ik kan je vertellen dat ik adem, omdat ik anders geel een groen aanloop op televisie, en dat staat redelijk slordig.
Voor de die-hard criticasters die denken dat ze het beter kunnen: ik daag je uit om het te doen! Kom op een donderdag een hele dag teksten schrijven en in de late namiddag onder twee hete lampen met een camera op je neus ontspannen foutloos autocue lezen en ontspannen ademhalen.
De omroep zoekt zoekt nog steeds vrijwilligers.
Mag jij mij uitleggen hoe je het doet.