Pleister en een kusje

Pleister en een kusjeEen misstap kan een pijnlijke zijn. Tijdens het verschonen van het bed plaatste ik mijn voet verkeerd, waardoor ik ‘hem’ tegen de poot van het bed aan stootte. Aangezien het bed bleef staan was de linker helft van mijn linker voet het slachtoffer. Op dat moment heb ik sterretjes gezien, de mooiste kleuren van de regenboog en vliegende olifanten. (die laatste begrijp ik zelf ook niet, maar ik denk zelf dat het iets met de tekenfilm Dombo te maken heeft).
Het was alsof ik in het donker onder water zwom onder het ijs, het wak niet kon vinden om lucht te happen en het ijskoude water mijn borstkas samendrukte.
Ik moet het uit geschreeuwd hebben en mijn nieuwe buren te verstaan hebben gegeven dat je bed verschonen een gevaarlijke activiteit is.
Het volgende moment dat ik nog weet stond ik halflachend (ik weet ook niet wat dat is, maar ik moet altijd lachen als ik pijn heb) met tranen in mijn ogen ‘auw, auw’ te roepen in de badkamer en zag een bloedspoor van mijn voeten naar het bed lopen.
Zo, nu M&M’s voor de pijn en een plaatjespleister voor de schrik.