Mailen met Daphne

Mailen met DaphneDegene die mij beter kennen weten dat ik me al enige tijd regelmatig meng onder de celebrities van Nederland.
En dat ik op de hoogte ben van de meest intieme details van de meest uiteenlopende BN’ers zal dan ook niemand verbazen.
Zo weet ik dat Youp van ‘t Hek eigenlijk een neurotisch dik oud baasje is, en dat Freek de Jonge eigenlijk helemaal niet grappig is (al zal dat velen niet verbazen).
En ook weet ik toevallig dat Alex (je weet wel, van Max) éigenlijk een hekel heeft aan de Olympische spelen.
Sinds vandaag kan ik er weer celebrity aan mijn lijstje van intieme vrienden toevoegen.
Naar aanleiding van een verhaaltje wat ik schreef over de plakzak, ging ik googlen en kwam uiteindelijk bij een column uit van Daphne Deckers, die hier ook al eens melding van had gemaakt in één van háár columns.
Via via kwam ik op Daphne’s Hyves pagina en heb haar een berichtje achtergelaten over haar leuke columns.
Verwachtende dat ik nooit meer wat van haar zou horen, kreeg ik vandaag een berichtje terug en was ineens Daphne’s vriendje.
De meeste celebrities zouden niet eens de moeite nemen om te reageren, maar Daphne is anders, ze is dermate sociaal en ‘gewoon’ gebleven (of ze is gewoon aandachtsgeil), anyway: ik voelde me vereerd! Ik mail met Daphne ! De Daphne Deckers! (alsof je een kind in een snoepwinkel neerzet).
Als hopeloze vrijgezel die voortdurend in de angst leeft om nooit de ware tegen het lijft te lopen, is mijn angst nu in de kiem gesmoord: ik heb nu Daphne. ‘Daf’ voor mij.
Richard mag wel uitkijken, want naar verluid schijnt de alimentatie met een paar koters flink in de papieren te kunnen lopen.
Uren wandelen in het bos, gezellig kletsen op een parkje in het bank tot in de late avonduurtjes, flesje wijn erbij, stokbroodje, kaarsje, en dat alles onder een heldere flonkerende sterrenhemel waar de maan ons toelacht.
Na jarenlang in het verdomhoekje van de sociaal incompetente computernerd getrapt te zijn, kan ik de belager in kwestie nu eenvoudig van repliek dienen: “maar ík mail tenminste met Daphne”.