Tot het gaatje

Tot het gaatjenormaliter ben ik een zeer rustige jongen met redelijk veel geduld.
Maar er zijn momenten dat ik verander in een wilde Tarzan wanneer dingen niet gaan zoals ze horen te gaan.
Zo heeft mijn wekker besloten om sinds vandaag niet meer te reageren op commando`s die hem worden gegeven middels toetsaanslagen.
Met als gevolg dat alleen met bruut geweld enigszins mogelijk was om `m een wek-uurtje van gedachte te laten veranderen.
Dit had in mijn bovenkamer kortsluiting tot gevolg waardoor ik onder een luide Tarzan lokroep de wekker uit het stopcontact heb getrokken en `m in een baan rond de aarde wilde slingeren richting mijn vuilnisemmer om `m zijn lesje te leren.

Echter is er zeer waarschijnlijk door een miscalculatie in de berekening van de middelpunt middelpuntvliedende kracht op de wekker een afwijking ontstaan in het zeer zorgvuldig uitgestippelde pad richting `het grote archief`.
Hierdoor raakte de wekker niet de vuilnisemmer, doch wel de deur die zijn misgenoegen duidelijk kenbaar maakte door een enorm gat te tonen in zijn door mij zorgvuldig ge-body-painte witte lichaam met pieleke op handhoogte om hem te kunnen bewegen, mocht men zich willen begeven in een van de andere vertrekken van mijn nederige stulpje.

Ik was om eerlijk te zijn `not amused`.
Dit is de zoveelste schadepost die ik aan de rekening moet toevoegen als ik deze woning verlaat.
Volgens mij zit het in de familie, gezien mijn vader ooit een gat heeft geprobeerd te boren bij de douche en vervolgens de boor muurvast in het gat bleef steken, waardoor ik mezelf bij menig douche-buurt moet herinneren om niet een al te gekke dansshow uit de kast te halen als de nieuwste hit van Marco Borsato uit mijn als-pepsi-blikje-vermomde-radio door mijn badkamer schalt, omdat ik dan zeer waarschijnlijk door de ijzeren pin aan de muur wordt gespiesd.