De waarom-heb-ik-geen-anorexia-factor

De waarom-heb-ik-geen-anorexia-factorEen ik-lees-allen-bij-de-kapper-de-story-en-prive moment: ik zat in de trein en zag de Grazia liggen. Uiteraard kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen om het not-done-voor-mannen blad even open te slaan. (af en toe ben ik nog wel eens een `wildebras` om in Toms vocabulaire te blijven)

Mijn vermoeden dat het zich om de volwassen variant van de Tina handelde was direct bevestigd. Het blad staat boordevol met artikeltjes over : hoe doe jij het en hoe doe jij het ?

Ze hebben de Tina uitgebreid met de factor waarom-heb-ik-geen-anorexia en er de naam Grazia opgeplakt. Hoppakee… weer een niew blad! Zelfs IK kreeg een schuldgevoel en vroeg me af of ik deze zomer wel in mijn bikini zwembroek paste.

Dames, waarom lezen we lees ik dit blad eigenlijk ? Je houdt er alleen een schuldgevoel aan over… en een verknalde dag !
Is dit ontspanning ?